Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.04.2010 16:16 - Бойко Борисов излежда все по-откъснат от действителността
Автор: hawkeye Категория: Политика   
Прочетен: 963 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 14.04.2010 16:18


Такива реформи, каквито ние правим, никой не е правил. Това каза премиерът Бойко Борисов. Какви точно реформи не каза и ми остана само да гадая. Какво аджеба е реформирало новото правителство? Да е пенсионната система - не е. Здравната система? Съдебната? Администрацията може би? Ама чиновниците са си на място и все по-настървено бойкотират премиера ни. Какво остава? Май нищо.

Вече цял спектър независими икономисти, политически наблюдатели и дори доскорошни съюзници като СДС и ДСБ критикуват правителството, че не прави нищо. И критиките са напълно основателни, но нашият премиер не го разбира. Доказват го последните му медийни изяви. Скара се на Костов и Мартин Димитров и ги посъветва да гледат в собствената си паница. Направи се, че изобщо не е чувал за критиките на уважавани икономисти като Георги Ангелов, Красен Станчев, Георги Ганев, които никой не може да обвини в симпатии към тройната коалиция. "Какви са тия, искат да се върне Станишев, отсече Бойко, с което вбеси дори безкрайно сервилната иначе Цветанка Ризова. За премиера ни картината явно е по милиционерски проста - който го критикува, е против него и е за тройната коалиция. Който е с него - няма право да го критикува и трябва да безмълвно да изпълнява заповедите, дори ако са откровено глупави и грешни.

Изобщо премиерът ни изглежда все по-откъснат от реалността. Постоянно говори за някакви успехи и едновременно търси виновни за неуспехите. Казва нещо и на следващия ден се отмята. Един ден продава държавния дял в ЕРП-тата, на следващия ги национализира. Сякаш има двама премиери-близнаци, които се редуват да управляват през ден без единия да знае какво прави другия. Славейчетата му пеят хвалебствени песни и му пробутват ту една, ту друга идея. Няма екип, няма обща програма и цели. Има разни хора, които се опитват чрез Бойко да прокарват собствените си интереси. Той ги слуша и повтаря като папагал каквото му шепнат, без да се опитва да вникне в нещата. И затова изглежда все по-смешен.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hawkeye
Категория: Бизнес
Прочетен: 197923
Постинги: 47
Коментари: 70
Гласове: 80
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930