Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2016 12:13 - Воюваме не с Ислямска държава, а с гетата
Автор: hawkeye Категория: Политика   
Прочетен: 1483 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В последните три дни постоянно слушам, че сме във война. С Ислямска държава и радикалния ислям. И не мен ми се струва, че сме във война, обаче воюваме не с тях, а с гетата. Гетата от типа наш ромски катун воюват срещу цивилизованите граждани на Европа, които живеят много по-добре от тях. Да тия гета са основно ислямски общности и терористите са най-вече ислямисти, но само защото тази религия или по-скоро начинът, по който им я поднасят, прави хората податливи на такива внушения.
Защо аджеба ИД ще воюва с ЕС? Защо не прави атентати в САЩ и Русия, които ги бомбардират. ЕС не воюва в Сирия. Изключение е само Франция, която започна въздушните удари точно след атентатите в Париж. Това ли е от полза за ИД? Тя с Асад не може да се справи, защо са й още врагове? Да това са необразовани средновековни малоумници, не можем да очакваме от тях разумни решения. Но все пак...
Все пак атентаторите не идват с бежанците и не идват от ИД. Те са си наши европейци, само че от гетата. Какво искат тези от гетата? Ами да имат всички придобивки на "белите" хора от "Центъра" и да живеят като тях. Разбира се, те не могат да си осигурят тези хубави неща сами защото са тъпи, необразовани и мързеливи. Могат да искат само другите, т.е. "белите" да им ги осигурят. И да взривяват. Като с атентатите казват - или ще продължите да ни давате всичко безплатно и повече, или ще взривяваме все повече и повече.
Терористите от гетата постигат с атентатите наведнъж няколко цели. Първо - спират бежанския поток към Европа. Защо това е изгодно за тях ли? Ами защото бежанците са им конкуренти за цоцането от социалните системи на приелите ги държави. Ако станат твърде много - тези помощи ще намалея, защо няма да има финансов ресурс за поддръжката им. И все повече държави ще осъзнаят, че е по-добре да орежат социалните придобивки. Говоренето на политическо ниво по този въпрос се засилва макар все още да няма конкретни действия. Май само Великобритания прави нещо реално, за да спре емигрантите идващи в страната с тази цел.
Второ - увеличават вероятността политиците да пробват да се откупят от терора с още придобивки. Евробюрократите така разсъждават - "Ама как ще им орежем програмите, нали ще станат бандити и ще почнат да взривяват. Гетата като източник на тероризъм трябва да се ликвидират, тоест хората в тях са сравнително доволни". Ще се появят и призиви "да работим по-активно с тези общности, за да спрем тероризма". В резултат "интеграцията", разбирай раздаването на подкупи, за да стоят мирни, ще се засили. И в България все същото чувам - ама като спрем на Манго помощите, той ще почне да краде. Ами той и сега краде от нас, данъкоплатците, само че законно, без опасност да влезе в затвора (акар че някои нарочно влизат там да изкарат зимата).
Трето, но не на последно място - така си изкарват яда и си избиват комплексите. Просто ни мразят, защото не сме като тях. Ако могат - биха ни избили всички. Това се отнася най-вече за промитите ислямски мозъци, но и другите не обичат твърде много европейците. Просто защото европейците са по-умни, по-образовани, по-можещи и по-успяващи във всичко от тях. И ги карат да се чувстват като хора второ качество. Защото за някой велик ислямски учен, изобретател, инженер, писател, композитор или художник едва ли някой може да се сети. Аз поне не мога. Някой отрасъл в ислямска държава имам предвид, не трето поколение американец или англичанин.




Гласувай:
1



1. minevv - dbd
24.03.2016 12:17
Опростенческо замазване!!!
оправдава всеки за всичко - даже глупостта!
На нас някои нещо да ни дава?????????
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hawkeye
Категория: Бизнес
Прочетен: 197622
Постинги: 47
Коментари: 70
Гласове: 80
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930